ЖИЛИЩНА СГРАДА В КВ. КРАСНА ПОЛЯНА 2

ЖИЛИЩНА СГРАДА В КВ. КРАСНА ПОЛЯНА 2

Град София Красна поляна 2 REF: 2693

Продава 1-СТАЕН

Цена: 1 100 euro
Тип строителство: Тухла


Качествено изпълнение на общи и довършителни работи. Инвеститор с доказано име на пазара на имоти.

Старт на строителството 2022 година. Предлагат се апартаминти – двустайни и тристайни, както и паркоместа. За повече информация се свържете с нас на 0888122511. Организираме среща в офиса, за да Ви предложим и разгледате всички актуални предложения в сградата. Възможност за избор на квадратури и изложения. Заповядайте!
Агенция Финанс Хелп е лицензиран кредитен посредник и оказваме пълно съдействие за отпускане на банков кредит, в случай че се нуждаете от такъв.
Без такси за огледи.

Сградата се намира на главни артерии за столицата, на 5 км от Южния парк, 5 км от центъра на София.

В близост има различи вериги супермаркети, фитнеси, болница МБАЛ Надежда и пазар ,,Росица“, детски градини и учебни заведения.

Удобна локация – Квартал Красна Поляна е един от най-близко намиращите се районни до центъра на София. Има добре изградена транспортна инфраструктура и се обслужва от всички видове градски транспорт. Метростанция Овча Купел, трамваи 4, 11, 22 и автобуси 11, 60 и 83.

Локацията предлага оптимална близост до новата метростанция Овча Купел, което улеснява придвижването до някои основни висши учебни заведения като НБУ и СУ Св.Климент Охридски.

Информацията на страницата е обект на промяна.


За връзка с нас попълнете формата.

@